«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθη επ αυτοφώρω ένας 27χρονος ημεδαπός στο Αίγιο για κλοπή φορτηγού

 Ο δράστης μαζί με ένα συνεργό του είχαν αφαιρέσει ακόμη δύο φορτηγά από περιοχές της Αχαΐας
 Συνελήφθη, προχθές ( 14-2-2015) το βράδυ στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου και του Τμήματος Τροχαίας Αιγίου, ένας 27χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.
 Ειδικότερα...
χθες το απόγευμα στο Αίγιο, ο δράστης μαζί με ακόμη ένα συνεργό του που αναζητείται, αφαίρεσαν, ένα ιδιωτικής χρήσης φορτηγό ιδιοκτησίας 65χρονου ημεδαπού και τράπηκαν σε  φυγή.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί των Τμημάτων Ασφάλειας και Τροχαίας Αιγίου, με αποτέλεσμα τον άμεσο εντοπισμό των δύο δραστών, που επέβαιναν στο κλεμμένο όχημα, στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών Πατρών στο ύψος του Αιγίου και τη σύλληψη του 27χρονου. Ο συνεργός του στη θέα των αστυνομικών τράπηκε σε φυγή και αναζητείται.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου προέκυψε ότι, οι δράστες είχαν αφαιρέσει ακόμη δύο φορτηγά οχήματα, στις 3 και 5-2-2015, στις Καμάρες και στα Δεμένικα Αχαΐας, που η συνολική τους αξία ανέρχεται στις (125.000) ευρώ.

Από τις έρευνες που είναι σε εξέλιξη προέκυψε ότι, οι δράστες θα μετέφεραν το όχημα στον Ασπρόπυργο Αττικής, όπου στη συνέχεια θα αφαιρούσαν τα μηχανικά του μέρη και θα τεμάχιζαν το υπόλοιπο τμήμα του, για το πωλήσουν ως ανταλλακτικά.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου.


Συνελήφθη 33χρονος ημεδαπός στην Πάτρα για κλοπές κοσμημάτων

Ο δράστης αφαίρεσε κοσμήματα συνολικής αξίας (12.500) από οικία ημεδαπών

Συνελήφθη, χθες (15-2-2015) νωρίς το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών ένας 33χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές.

Ειδικότερα, ο δράστης αφαίρεσε από τις 1/1/2015 μέχρι και τις 14/2/2015, από οικία ημεδαπών στην Πάτρα, την οποία επισκεπτόταν ως φιλικό πρόσωπο, κοσμήματα συνολικής αξίας (12.500) ευρώ.

Χθες, νωρίς το πρωί, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, εξιχνίασαν την υπόθεση και συνέλαβαν τον δράστη στην Πάτρα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.


Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στην Πάτρα για εκβίαση



Οι δράστες εκβίαζαν 54χρονη ημεδαπή για να τους παραδώσει (1.000) ευρώ



Συνελήφθησαν, χθες (15-2-2015) το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 36 και 24 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εκβίαση.



Ειδικότερα, οι δράστες μετέβησαν χθες το απόγευμα, στην οικία της 54χρονης ημεδαπής στην Πάτρα, και απαίτησαν να τους καταβάλει το χρηματικό ποσό των (1.000) ευρώ, που όπως ισχυρίζονταν, τους το όφειλε ο υιός της. Για να εξαναγκάσουν την παθούσα να τους καταβάλει το ποσό, απειλούσαν πως θα προβούν σε πράξεις κατά της ζωής του υιού της.



Άμεσα μετέβησαν στην οικία της παθούσας αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Πατρών και συνέλαβαν τους δύο δράστες.



Από την προανάκριση που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι ο 36χρονος απειλούσε την 54χρονη, μέσω τηλεφώνου, τις τελευταίες τρείς ημέρες ( 12-15/2/2015), ότι θα προβεί σε πράξεις κατά τις ζωής του υιού της αν δεν του παραδώσει το χρηματικό ποσό των (1.000).



Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.