«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

 Συνελήφθη ένας ακόμα αλλοδαπός για διακίνηση και κατοχή λαθραίων τσιγάρων
Κατασχέθηκαν περισσότερα από 5.000 πακέτα
Συνελήφθη, χθες (23-3-2014) το πρωί, στην Πάτρα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, ηλικίας 35 ετών, σε βάρος του οποίου και ενός συνεργού του που αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση και κατοχή λαθραίων τσιγάρων.
Ειδικότερα...

 στο πλαίσιο ερευνών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οι αστυνομικοί εντόπισαν πεζούς, τους δύο αλλοδαπούς, να πλησιάζουν το σταθμευμένο όχημα τους και επιχείρησαν να τους ελέγξουν.
Στη θέα των αστυνομικών οι δύο αλλοδαποί τράπηκαν σε φυγή με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο 35χρονος, ενώ ο συνεργός του κατάφερε να διαφύγει.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα των δραστών οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν 4.470 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία τους, στην Πάτρα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμα 801 πακέτα.
Κανένα από τα πακέτα που κατασχέθηκαν δεν έφερε την ενδεικτική ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ το όχημα των δραστών κατασχέθηκε ως μέσο για τη μεταφορά και διακίνηση λαθραίων τσιγάρων. 

Συνελήφθη 29χρονος στον Πύργο για ανθρωποκτονία
Ο δράστης έπληξε τον αδερφό του με μαχαίρι στο στήθος
Συνελήφθη χθες (23-3-2014) το βράδυ, στον Πύργο, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 29 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία.
Ειδικότερα, χθες, αργά το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία του Πύργου, ο 29χρονος μετά από έντονη λογομαχία που είχε με τον 41χρονο αδερφό του, για προσωπικές διαφορές, του επιτέθηκε με μαχαίρι πλήττοντας μία φορά στο στήθος.
Ο 41χρονος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Για την διερεύνηση του περιστατικού και την ανεύρεση του δράστη, ενεργήθηκαν άμεσες και συντονισμένες αναζητήσεις από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του 29χρονου μετά από λίγη ώρα στον Πύργο και τη σύλληψη.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας και κρατείται προκειμένου την Τετάρτη να απολογηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας. 

Συνελήφθη 27χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε καταυλισμό Ρομά στην Πάτρα
Ο δράστης τραυμάτισε με μαχαίρι μία 35χρονη και πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τον 33χρονο σύζυγό της
Συνελήφθη σήμερα (24-3-2014) το πρωί, σε καταυλισμό Ρομά, στην Πάτρα, μετά από οργανωμένη επιχείρηση Αστυνομικών, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, ένας ημεδαπός Ρομά, ηλικίας 27 ετών, σε βάρος του όποιου, σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και επικίνδυνη σωματική βλάβη.
Ειδικότερα χθες (23-3-2014) το μεσημέρι, σε καταυλισμό Ρομά, στην Πάτρα, ο 27χρονος διαπληκτίστηκε με 35χρονη, την οποία τραυμάτισε ελαφρά με μαχαίρι, στο αριστερό της χέρι και πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα, τον 33χρονο σύζυγό της που προσέτρεξε σε βοήθεια.
Οι δύο παθόντες Ρόμα, μετέβησαν στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, οπού μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αποχώρησαν.
Για την ανεύρεση του δράστη σήμερα το πρωί, ενεργήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και του Ε’ Αστυνομικού Τμήματος, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του 27χρονου μέσα στον καταυλισμό και τη σύλληψη του.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και κρατείται προκειμένου να οδηγηθεί στον Ανακριτή.