«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Στα Καλάβρυτα ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Διδασκάλου

Γιώργος Διδασκάλου: «Η 21η Μαρτίου είναι μια ημέρα που μας καθοδηγεί για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε ως Έθνος τις ιστορικές προκλήσεις»

Στις εκδηλώσεις για την 193η επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης των Καλαβρύτων από τον τούρκικο ζυγό παρέστη.... σήμερα, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου, Γιώργος Διδασκάλου.


Σε δήλωσή του, μετά το πέρας των εκδηλώσεων, ο κ. Διδασκάλου ανέφερε:



«Σήμερα, είναι μια ημέρα απόδοσης φόρου τιμής, σεβασμού και ευγνωμοσύνης στους ήρωες του 1821, που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για το ύψιστο αγαθό της ελευθερίας της πατρίδας.

Είναι μια ημέρα που μας διδάσκει, μας ενώνει και μας καθοδηγεί για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε, ως Έθνος, τις ιστορικές προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στη δημοτική αρχή, στη Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, στους διοργανωτές και σε όσους συμμετείχαν στις άριστες εκδηλώσεις για την 193η επέτειο της απελευθέρωσης των Καλαβρύτων από τον τουρκικό ζυγό, αλλά της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας».