«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Άγνωστα άτομα…διέφυγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΕΛ.ΑΣ


Σήμερα (20-6-2013) και ώρα 04:10΄, σε ορεινή περιοχή της Ναυπακτίας (Γέφυρα Ρέρεσι), άγνωστα άτομα, που επέβαιναν σε Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο το οποίο είχε κλαπεί λίγη ώρα πριν από οικία στη Φιλοθέη Φωκίδας, στη θέα αστυνομικού «μπλόκου», που είχε αναπτυχθεί στο συγκεκριμένο σημείο, ενήργησαν αναστροφή και...
ενώ οι αστυνομικοί πυροβόλησαν δυο φορές στον αέρα προς εκφοβισμό, διέφυγαν στην αντίθετη κατεύθυνση.

Ενεργούνται εκτεταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους.

Συνελήφθη ένας 51χρονος ημεδαπός στην Πάτρα, για οφειλές προς το Δημόσιο
Εκκρεμούσαν σε βάρος του χρέη προς το δημόσιο πάνω από 70.000 ευρώ
Συνελήφθη, σήμερα (20-6-2013) το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μετά από αυθόρμητη προσέλευσή του, 51χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Το ύψος των οφειλών του 51χρονου, διευθύνοντα συμβούλου εταιρείας εμπορίας ειδών οικιακού εξοπλισμού και συναφών ειδών, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 76.019,42 ευρώ.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 1882/90 όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».
 
Εξιχνιάσθηκε υπόθεση ψευδορκίας στην Ηλεία

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 30χρονης ημεδαπής για ψευδορκία.

Ειδικότερα πριν τέσσερις μήνες περίπου,  η 30χρονη μετέβηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κρεστένων, όπου υπέβαλλε μήνυση σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή του αυτοκινήτου της.

Από την έρευνα που ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Κρεστένων, προέκυψε ότι  η 30χρονη, μέσω τρίτου προσώπου, είχε πουλήσει το αυτοκίνητο σε 36χρονο ημεδαπό, έναντι του χρηματικού ποσού των 800 ευρώ, χωρίς να έχει προβεί έως σήμερα, στη νόμιμη  μεταβίβασή του.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ηλείας.