«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Γιορτή στα Καλύβια Αγρινίου για την άνοδο του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ!

 Ενθουσιώδη υποδοχή ετοίμασαν χθες βράδυ οι φίλαθλοι των Καλυβίων για να πανηγυρίσουν μαζί με τον πρόεδρο του Παναιτωλικού, Φώτη Κωστούλα και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, την άνοδο της αγαπημένης μας ομάδας στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, την Super League!



 *Από νωρίς το απόγευμα φίλαθλοι κάθε ηλικίας, ντυμένοι με τα χρώματα του Παναιτωλικού, με τραγούδια, σημαίες, κασκόλ και συνθήματα που δονούσαν την ατμόσφαιρα,  δημιούργησαν μια εορταστική εικόνα, ενώ δεκάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον νυχτερινό ουρανό φτιάχνοντας ένα φαντασμαγορικό σκηνικό!
 Στα Καλύβια χθες ο Φώτης Κωστούλας αποθεώθηκε από το φίλαθλο κοινό για την μεγάλη συνεισφορά του στην επιτυχημένη πορεία του Παναιτωλικού τα τελευταία χρόνια αλλά και την άνοδό του στα «μεγάλα σαλόνια» του ποδοσφαίρου!
 Στην αρχή της εκδήλωσης, υποδεχόμενος τους καλεσμένους, μίλησε ο Γιώργος Πανταζόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε  στην μεγάλη προσφορά του Φώτη Κωστούλα προς την ομάδα του Αγρινίου και το τοπικό ποδόσφαιρο, καθώς και για τα υγιή αθλητικά ήθη που έχει προωθήσει στο ποδόσφαιρο μας , ενώ ευχήθηκε ο Παναιτωλικός για πολλά χρόνια ακόμη να έχει επιτυχίες και να πρωταγωνιστεί εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων!
 Οι Καλυβιώτες φίλαθλοι παλαιότερα αλλά και τώρα βρίσκονταν πάντα στο γήπεδο για να υποστηρίξουν και να χειροκροτήσουν τον  Παναιτωλικό, ενώ σήμερα δύο νέοι συμπατριώτες μας κατέχουν υπεύθυνες θέσεις στα διοικητικά και αθλητικά τμήματα των καναρινιών!
 Μαζί με τον Φώτη Κωστούλα  προσήλθαν επίσης στην γιορτή, ο Διευθύνων Σύμβουλος, Γεράσιμος Μπελεβώνης, ο προπονητής της ομάδας Μάκης Χάβος, ο Γενικός Αρχηγός Μάκης Μπελεβώνης,
 τα μέλη της διοίκησης, Γ. Τζελτζές, Π. Μπεσίνης, Γ. Λίτσας, Γ. Κωστακόπουλος, Β. Χαλβαντζής, Θ. Σπύρου, ο υπεύθυνος του ιατρικού επιτελείου, Γρ. Ζήσης, οι υπεύθυνοι προπονητές των ποδοσφαιρικών Ακαδημιών Γιάννης Νταλακούρας, Χρ. Ζαρκαβέλης, Κ. Κωνσταντόπουλος και ο Πρόεδρος Παλαιμάχων Παναιτωλικού, Β. Σταρακάς.
 Ακόμη παρευρίσκονταν στην εκδήλωση, ο Πρόεδρος του Π.Α.Ο.Κ. Καλυβίων, Σπύρος Κατωπόδης και μέλη της διοίκησης, παλιοί παίκτες, πρώην αθλητικοί παράγοντες και  πολλοί φίλαθλοι.
Γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο όμορφο Cafe του Γιώργου Μπελεβώνη, με καλό φαγητό, ποτά, μουσική και χορό από τους καλυβιώτες, για τα επινίκια και την μεγάλη χαρά που μας  πρόσφερε με τις ανεπανάληπτες επιτυχίες του, ο Παναιτωλικός, η ομάδα της καρδιάς μας!
Γ. Π.