«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Είμαστε όλοι ... ΕΡΤίστας!!!

Ρε πως έρχονται τα πράγματα…Να θεωρείται η και να είναι Αντιστασιακή πράξη η Αναμετάδοση, η προβολή από μας και η παρακολούθηση απ’ όλους τους συμπολίτες μας…της ΕΡΤ!!!

 Είμαστε όλοι ΕΡΤίστας!!!

Αν το έλεγες αυτό σε προγενέστερο ανύποπτο χρόνο, το ελάχιστο που θα εισέπραττες θα ήταν ένα γενικό ειρωνικό μειδίαμα, η ένα άγριο γιουχάισμα και το πιο βάναυσο η βίαιη προσαγωγή σου σε κάποιο ψυχιατρικό νοσηλευτικό ίδρυμα!!!

Είμαστε όλοι ΕΡΤίστας!!!

Ρε πως έρχονται τα πράγματα…ο 902 να πασχίζει πεισματικά και εναγωνίως να αναμεταδώσει την απεργιακή εκπομπή των εργαζόμενων στο κρατικό Μέσο Μαζικής Επικοινωνίας μας και η πολιτική εξουσία να επεμβαίνει και να τον φιμώνει προκλητικά!!!

Είμαστε όλοι ΕΡΤίστας!!!

Ρε πως έρχονται τα πράγματα…
αυτοί που δεν άντεχαν ούτε ν’ ακούνε το όνομα του καναλιού του ΚΚΕ της τηλεόρασης του 902 να προσπαθούν να συντονιστούν στο κανάλι για να δουν ΕΡΤ!!!

Είμαστε όλοι ΕΡΤίστας!!!
Ρε πως έρχονται τα πράγματα…να έρχονται στο μυαλό μας αλήστου μνήμης εποχές της χούντας των συνταγματαρχών, που κρυφά, με περισπούδαστο συνωμοτισμό, οι αντιστασιακοί ν’ ακούνε με χίλιες δυο προφυλάξεις, ραδιοσταθμούς του εξωτερικού!!!
Κι εγώ μικρό παιδάκι τότε να φυλάω τσίλιες έξω απ’ το μαγαζί του πατέρα μου, μη μας την πέσουν οι χωροφύλακες και πολίτες καθεστωτικοί, συνεργάτες της δικτατορίας, ΤΕΑτζήδες και κάθε απολίτιστο φανατισμένο ανθρωποειδές!!!

Είμαστε όλοι ΕΡΤίστας!!!
Ρε πως έρχονται τα πράγματα…
Σε τι κόσμο ζούμε;
Σ’ ένα κόσμο νεοδικτατορικό!
Σε μια εποχή ηρωϊκή… χωρίς ήρωες!!
Σ’ ένα σήμερα που τρέμει… με τη σκέψη του στο αύριο!!!

Δημήτρης Ντόκας