«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Στις 11 σήμερα η κηδεία του άτυχου υπαρχιφύλακα στο Δαφνιά Μακρυνείας

Στις 11 σήμερα το πρωί στο Δαφνιά Μακρυνείας, θα γίνει η κηδεία του άτυχου συμπατριώτη μας, του 37χρονου υπαρχιφύλακα Γεωργίου Ανδριτσόπουλου, που έχασε τη ζωή του σε συμπλοκή με κακοποιούς στο Δίστομο.

Τραγική Σύμπτωση … Πριν τρία χρόνια το καλοκαίρι του 2010 έφυγε ξαφνικά απ’ τη ζωή ο αδερφός του υπαρχιφύλακα Αρχιμανδρίτης Αυγουστίνος (Ανδρέας Ανδριτσόπουλος) στο Μοναστήρι της Μυρτιάς 

prototypia: Βρέθηκε νεκρός ο ηγούμενος πάτερ- Αυγουστίνος του ...

Αρχιμ. Αυγουστίνος Ανδριτσόπουλος, Ιεροκήρυξ – Καθηγούμενος Ι. Μ. Μυρτιάς ( † 12/08/2010 )

 
Θανάσιμος τραυματισμός αστυνομικού από πυρά ένοπλου κακοποιού στο Δίστομο Βοιωτίας

Ο δράστης αναζητείται, μαζί με άλλους τέσσερις ενόπλους κακοποιούς, στο πλαίσιο ευρείας αστυνομικής επιχείρησης για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους
Σήμερα 17/06/2013 και περίπου την 02.00 ώρα, στο Δίστομο Βοιωτίας, άγνωστος δράστης πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα 37χρονο Υπαρχιφύλακα, του Τμήματος Ασφάλειας Λειβαδιάς, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης ελέγχου ατόμων.
Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λειβαδιάς, που εκτελούσαν υπηρεσία ελέγχων στην περιοχή της Δεσφίνας, αφού ενημερώθηκαν για ύποπτα άτομα, τα οποία...
κινούνταν πεζή σε περιοχή του Διστόμου, κινήθηκαν προς το σημείο για τον εντοπισμό και τον έλεγχό τους.
Στο σημείο μετέβη αρχικά ένα συμβατικό όχημα, με τρεις αστυνομικούς. Ενώ στάθμευαν το όχημα, εμφανίστηκαν αιφνιδιαστικά πέντε άτομα, κρυμμένα σε παρακείμενο αλσύλλιο, τα οποία με την απειλή βαρύ οπλισμού αφαίρεσαν τον υπηρεσιακό τους εξοπλισμό (τρία αλεξίσφαιρα γιλέκα, τρία πιστόλια και ένα πολεμικό τυφέκιο G 3- A3).
Στη συνέχεια, όταν κατέφθασε στο σημείο δεύτερο συμβατικό όχημα με δυο αστυνομικούς, ένας από τους κακοποιούς έβαλε εναντίον τους, με πυροβόλο όπλο και ανθρωποκτόνο πρόθεση, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός, στο δεξί μηρό. Ο 37χρονος Υπαρχιφύλακας διακομίστηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Λειβαδιάς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Οι δράστες διέφυγαν με το πρώτο υπηρεσιακό όχημα μάρκας FORD FOCUS, χρώματος μπλε.
Στην ευρύτερη περιοχή βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, με τη συνδρομή ειδικών δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. (Ε.Κ.Α.Μ., Ο.Π.Κ.Ε., Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. κλπ) και ελικοπτέρου, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. 

 Αιωνία τους η μνήμη.