«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

"ΛΙΒΥΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΤΑΚΤΩΝ" - ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΕΣΣΙΝΗ

Το Ιστορικό Μουσείο "ΔΙΕΞΟΔΟΣ", συμμετέχοντας για 2η χρονιά στο πανελλήνιο Φεστιβάλ Φωτογραφίας, που διοργανώνει η Φωτογραφική Λέσχη Μεσολογγίου "ΦΩΤΟΛΕΜΕ", κατά το διάστημα από 21 - 30 Ιουνίου 2013, παρουσιάζει την έκθεση "ΛΙΒΥΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΤΑΚΤΩΝ", με έργα του πολυβραβευμένου φωτορεπόρτερ Άρη Μεσσίνη.
Πρόκειται για ένα φωτογραφικό οδοιπορικό από τον πόλεμο που διεξήχθη στη Λιβύη από τους άτακτους αντικαθεστωτικούς ενάντια στο...
καθεστώς του Moamar Kadhafi από τον Μάρτιο του 2011 έως και τις 14 Οκτωβρίου 2011, το οποίο απέσπασε το πρώτο βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό πολεμικών ανταποκριτών "Bayeux - Calvados".
Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά 8 με 10 το βράδυ ενώ τα Σαββατοκύριακα θα λειτουργεί και τις πρωινές ώρες από 11 έως 1 το μεσημέρι.
Εξάλλου, παράλληλα με την πιο πάνω έκθεση, η "Διέξοδος" συμμετέχει στο Φεστιβάλ, που φέτος είναι αφιερωμένο στη μνήμη του μεγάλου φωτογράφου Κώστα Μπαλάφα, με την παρουσίαση συλλογής 17 φωτογραφιών του, που σχετίζονται με το πανηγύρι του Αη Συμιού.
Οι φωτογραφίες της συλλογής αυτής, προέρχονται από δωρεά στην "Διέξοδο" του κ. Νίκου Τόλη, και παρουσιάζονται, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ