«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Σύλληψη ημεδαπού για ληστεία σε οικία της Αιγιαλείας

Συνελήφθη χθες (19-9-2012) το μεσημέρι, στη Ροδοδάφνη Αιγιαλείας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 35 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για  διάπραξη ληστείας.

Ειδικότερα ο 35χρονος διέρρηξε οικία 61χρονου ημεδαπού στη Ροδοδάφνη, αφαιρώντας δυο κινητά τηλέφωνα, ένα μαχαίρι, ένα ρολόι και...
διάφορα φαρμακευτικά δισκία ενώ κατά την πράξη του έγινε αντιληπτός από τον  παθόντα ο οποίος προσπάθησε να τον αποτρέψει συνεπλακόμενος μαζί του.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, που περιπολούσαν στη περιοχή μετέβησαν άμεσα στο σημείο όπου συνέλαβαν τον 35χρονο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου ενώ όλα τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα.


Εξιχνιάστηκε άμεσα μεγάλη κλοπή σε κατάστημα τροφίμων στην Αμαλιάδα
Ο δράστης αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 18.000 ευρώ έχοντας συνεργό μια υπάλληλο του καταστήματος.

Συνελήφθησαν χθες (18-9-2012) το βράδυ, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας μια  αλλοδαπή υπήκοος  Αλβανίας  ηλικίας 21 ετών σε βάρος της οποίας και ενός ακόμα ημεδαπού συνεργού που αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής  κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα η 21χρονη, η οποία εργάζεται ως ταμίας σε κατάστημα  τροφίμων στην Αμαλιάδα, περιέγραψε στον 25χρονο συνεργό της, το σημείο (ράφι με προϊόντα) όπου ο 44χρονος υπεύθυνος του καταστήματος φύλαγε τις εισπράξεις κατά το χρονικό διάστημα που αυτό ήταν κλειστό.

Ο 25χρονος την 17-9-2012, πολύ  νωρίς το πρωί, διέρρηξε το κατάστημα αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 18.000 ευρώ, από τα οποία τα 450 ευρώ παρέδωσε αμέσως μετά, στην 21χρονη.

Σε έρευνα που ενεργήθηκε στην οικία της 21χρονης, η οποία και συνελήφθη, βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, το οποίο και  κατασχέθηκε, ως προϊόν κλοπής.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη επίσης ο 44χρονος υπεύθυνος του καταστήματος και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αυτού και μιας ακόμα  υπαλλήλου της εταιρείας, καθότι κατά την προανάκριση και χωρίς να έχουν σχέση με την κλοπή, προκειμένου να δικαιολογήσουν την αφαίρεση των χρημάτων, τα οποία είχαν τοποθετήσει εκτός του χρηματοκιβωτίου, προκάλεσαν φθορές - ίχνη διάρρηξης σε αυτό και κατέθεσαν ψευδώς ότι  είχε παραβιαστεί.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.


1. Σύλληψη ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Κατασχέθηκαν 75 φαρμακευτικά δισκία.

Συνελήφθησαν χθες (18/9/2012) το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας Δ.Ι.Α.Σ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 29 και 21 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στους δύο ημεδαπούς, βρήκαν και κατέσχεσαν, 40 φαρμακευτικά δισκία HIPNOSEDON και 35 φαρμακευτικά δισκία  VULBEGAL.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.


2. Σύλληψη ενός ημεδαπού για ναρκωτικά.

Συνελήφθη χθες (18-9-2012) το απόγευμα, στα Λεχαινά Ηλείας, από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 32 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για κατοχή ναρκωτικών (κάνναβη).

Ειδικότερα, σε έλεγχο που ενήργησαν οι Αστυνομικοί σε όχημα που  επέβαινε ο 32χρονος βρήκαν και κατέσχεσαν τρεις νάιλον συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 14,6 γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.