«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Η Ζωή συναντά την Αρετή...

Η Ζωή Τηγανούρια
συναντά την  Αρετή Κετιμέ
μαζί τους  η Άσπα Θεοφίλου
και ο Γιάννης Μωραΐτης

«Η ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ»
Μια  εξαιρετική  και ενδιαφέρουσα μουσική συνάντηση  για  δυο μοναδικές βραδιές  Παρασκευή  20 και 27  Ιανουαρίου  στη μουσική σκηνή ΡΥΘΜΟΣ  STAGE που πάντα  με τις  επιλογές του μας  εκπλήσσει ευχάριστα.
Η παράσταση  προσφέρει στο κοινό τραγούδια και ορχηστρικά θέματα από τον ευρύτερο ελληνικό  βαλκανικό και μεσογειακό χώρο...
  επιτυχαίνοντας  την  απελευθέρωση  των προσώπων –μουσικών και ακροατών –από μουσικές διαχωριστικές γραμμές και στεγανά παραδοσιακά ή αντιπαραδοσιακά  επιδιώκοντας πάντα την συμμετοχή ,τη συγκίνηση και  τη γοητεία της Μουσικής.Στην παράσταση  η Zωή συνδυάζει ιδανικά και με συνοχή τους "δρόμους" της δύσης μέσα από tango latin & jazz αποχρώσεις  με τους βαλκανικούς, παραδοσιακούς και λαϊκούς ρυθμούς, ενώ  η  Αρετή  με την δεξιοτεχνία  της στο σαντούρι και την εκπληκτική φωνή της   συμπράττει  αρμονικά  σε αυτή την  μουσική παράσταση επιβεβαιώνοντας  ότι στη μουσική δεν υπάρχουν σύνορα.
Με τον αισθησιακό δυναμισμό της  η Ζωή Τηγανούρια διασκεύασε γνωστούς συνθέτες  όπως Astor Piazzolla, Carlos Gardel, Mariano Mores, R.Gallino, Β. Τσιτσάνη, Goran Bregovic, M. Χιώτη  που παρουσιάζει μαζί με  επιλεγμένες στιγμές από τις 5 δισκογραφικές της δουλειές, καθώς και δικές της αγαπημένες συνθέσεις.
Το τραγουδιστικό και μουσικό μέρος του προγράμματος συμπληρώνουν αντίστοιχα Άσπα Θεοφίλου ο Γιάννης Μωραΐτης  και οι εξαίρετοι μουσικοί Ηλίας Αργυρόπουλος στο πιάνο,  Στέλιος Γενεράλης στα τύμπανα και  Γιώργος Ρούλος στο κόντρα μπάσο.
   
Επιμέλεια  & οργάνωση  ΡΥΘΜΟΣ   stage & sinaygia@otenet.gr
 
ΡΥΘΜΟΣ  STAGE
Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλ.: 2109750060
http://www.youtube.com/watch?v=yCwRLJBYIMI
‘’Mονοπάτια’’

μουσική: Ζωή Τηγανούρια, στίχοι: Σταμάτης Μεσημέρης
ερμηνεύει η Αρετή Κετιμέ από το cd της εστουδιαντίνας ΙΙ