«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Σοβαρός τραυματισμός από αμέλεια

Την 11-1-2012/16.30 σε αγροτική περιοχή της Μεσαρίστας Αιτωλοακαρνανίας, κατά τη διάρκεια κυνηγιού, 41χρονος ημεδαπός, πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά 37χρονο ημεδαπό, με τον οποίο κυνηγούσαν μαζί. Δράστης συνελήφθη και αφέθη ελεύθερος με εντολή του κ. Εισαγγελέα. ..



Εξιχνίαση διάρρηξης σε κατάστημα.

Εξιχνιάστηκε από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, κλοπή – διάρρηξη μεγάλης αξίας που είχε συμβεί πριν μια εβδομάδα περίπου, στη Πάτρα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, ηλικίας 26 ετών για διάπραξη κλοπής.

Ειδικότερα την 3-1-2012 νωρίς το πρωί, στη Πάτρα, άγνωστος δράστης αφού διέρρηξε κατάστημα «καφετέρια» 29χρονου ημεδαπού, αφαίρεσε ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, ένα photo play, διαφορές ηλεκτρικές συσκευές, και πληθώρα ποτών συνολικής αξίας μεγαλύτερης των 9000 ευρώ καθώς  και το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ από την ταμειακή μηχανή του καταστήματος.

Από την έρευνα που ενηργησαν οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι δράστης της εν λογω κλοπής είναι ο 26χρονος.

Στη κατοχή του δράστη οι Αστυνομικοί βρήκαν μέρος των αντικειμένων που είχε αφαιρέσει τα οποία αφού κατέσχεσαν παρέδωσαν στον παθόντα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 26χρονου θα υποβληθεί άμεσα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών.

Συνελήφθη ημεδαπός για διάπραξη διακεκριμένων φθορών και πρόκληση πυρκαγιάς στο παιδικό σταθμό της Γαστούνης.

Συνελήφθη χθες (11-1-2012) το μεσημέρι, στη Γαστούνη Ηλειας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γαστούνης, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 30 ετών και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του για διακεκριμένες φθορές και εμπρησμό.

Ειδικότερα προχθές (10-1-2012) αργά το βραδύ, άγνωστος δράστης μετέβηκε στο δημοτικό παιδικό σταθμό της Γαστούνη όπου έσπασε τα τζάμια του κτηρίου και εν συνεχεία προκάλεσε πυρκαγιά.

Η φωτιά που προκλήθηκε, κατασβεστηκε με τη συνδρομή κλιμάκιου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών.

Από την έρευνα που ενήργησε με μεθοδικότητα το Αστυνομικό Τμήμα Γαστούνης προέκυψε ότι δράστης των εν λογω φθορών ηταν ο 30χρονος.

Για την ανεύρεση του, ενεργήθηκαν άμεσες αστυνομικές αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του.

Ο συλληφθεις θα οδηγηθεί στον  κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.