«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 14 Μαΐου 2024

ΚΚΕ Τ.Ο. Αιτωλοακαρνανίας - Πολιτική δραστηριότητα μπροστά στις ευρωεκλογές!

Η Τομεακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ πραγματοποιεί πολιτικό άνοιγμα μπροστά στις Ευρωεκλογές της 9η Ιούνη. Το πρόγραμμα των ομιλιών, και συγκεντρώσεων των επόμενων ημερών έχει ως εξής:

Τρίτη 14 Μάη:

-      Στις 8 μ.μ., συγκέντρωση στο Λουτρό Αμφιλοχίας με ομιλητή τον Τίμο Παπανικολάου, μέλος της ΕΟΕ της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

Σάββατο 18 Μάη:

-      Στις 8 μ.μ., συγκέντρωση στο Μοναστηράκι Βόνιτσας, με ομιλητή το Δημήτρη Κομπλίτση, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

Κυριακή 19 Μάη

-      Στις 11:00 πμ, εκδήλωση στο Αγρίνιο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, με τίτλο: «Η Τοπική Διοίκηση, κρίκος στην εφαρμογή της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το ΚΚΕ βρίσκεται στον αντίποδα αυτής της πολιτικής!». Θα μιλήσουν ο Κώστας Πελετίδης, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας & Δήμαρχος Πατρέων και ο Τίμος Παπανικολάου, μέλος της ΕΟΕ της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

-      Στις 11:30 π.μ., συγκέντρωση στο Θέρμο, με ομιλητή το Γιάννη Καρναβιά, μέλος της ΕΠ Δυτική Ελλάδας του ΚΚΕ και περιφερειακό σύμβουλο.

Στις 11:30 π.μ., συγκέντρωση στο Μύτικα, με ομιλητές τη Βάνα Πατρινού, υποψήφια ευρωβουλευτή του ΚΚΕ και τον Αλέξανδρο Παγώνη, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

 

ΚΚΕ - Τομεακή Οργάνωση Αιτωλοακαρνανίας