«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Ενημέρωση από το Δήμο Αμφιλοχίας

 


Διάθεση κλιματιζόμενου χώρουγια ευπαθείς ομάδες στο Δήμο Αμφιλοχίας


Ο Δήμος Αμφιλοχίας,σκοπεύοντας στην ανακούφιση όσωνδημοτών ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, θα διαθέσει κλιματιζόμενο χώρο στο ΚΑΠΗ Αμφιλοχίας κατά τις ημέρες εμφάνισης του φαινομένου ακραίου καύσωνα.

Συγκεκριμένα, καθώς προβλέπεται από τους μετεωρολόγους ότι τις προσεχείς ημέρες θα σημειωθούν ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα, ο Δήμος Αμφιλοχίας έχει μεριμνήσει ώστε να λειτουργήσει κλιματιζόμενος χώρος στο...

ΚΑΠΗ Αμφιλοχίας, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος αναμονής από όσους το έχουν ανάγκη, αύριο Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021 και μεθαύριο Τρίτη 3 Αυγούστου 2021, από τις 10:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα.

Σε περίπτωση που το φαινόμενο επιμείνει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

 

***

Δρομολόγιο λεωφορείου για Παιδική Εξοχή Μπούκας

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παιδικής Εξοχής Μπούκας του Δήμου Αμφιλοχίας ανακοινώνει ότι για την τρίτηκατασκηνωτική περίοδο (από 4/8/2021 για κορίτσια 6-16 ετών), θα αναχωρήσει λεωφορείο την Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021 στις 06:30πμ, από τον παλιό σταθμό των τραίνων στο Αγρίνιο.

 

Στο σημείο αναχώρησης θα παραβρίσκεται υπεύθυνος συνοδός για την τήρηση των υγειονομικών κανόνων κατά την επιβίβαση, μετακίνηση και αποβίβαση των κατασκηνωτών.

 

Κατά την μετακίνηση των κατασκηνωτών απαιτείται υποχρεωτικά η χρήση μάσκας

 

Οι κατασκηνωτές κατά την προσέλευσή τους στην κατασκήνωση υποχρεούνται να διαθέτουν και να επιδεικνύουν στον υπεύθυνο της κατασκήνωσης, αρνητικό αποτέλεσμα μοριακού ελέγχου (RT-PCR) εντός είκοσι τεσσάρων έως εβδομήντα δύο (24-72) ωρώνή αρνητικό αποτέλεσμα ελέγχου με ταχεία μέθοδο ανίχνευσης αντιγόνου (rapid-test) εντός είκοσι τεσσάρων έως σαράντα οκτώ (24-48) ωρών από την προσέλευση.

Επιπλέον, υπενθυμίζουμε στους γονείς των κατασκηνωτών ότι τα παιδιά που θα φιλοξενηθούν στην κατασκήνωση, θα πρέπει πριν την προσέλευσή τους να έχουν ελεγχθεί για πυρετό ή και άλλα συμπτώματα τα οποία παραπέμπουν σε λοίμωξη σχετική με COVID-19.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίαςκατασκήνωσης: 2642051337

 

***

Θερινή διακοπή λειτουργίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αμφιλοχίας


Η Δημοτική Βιβλιοθήκη «Παναγιώτης Κόκκαλης» του Δήμου Αμφιλοχίας θα παραμείνει κλειστή από τη Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021 έως και την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021.