«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 15 Αυγούστου 2021

Ενημέρωση από το δήμο Αμφιλοχίας

Ευχαριστήριο ΚΕΚΑΔΑ για την ανταπόκριση στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Κοινωνικής Ανάπτυξης του Δήμου Αμφιλοχίας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους δημότες που επέδειξαν έμπρακτη συμπαράσταση και αλληλεγγύη ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για τους πυρόπληκτους των καταστροφικών πυρκαγιών που ξέσπασαν στη χώρα μας....


Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και άμεση και τα είδη που συγκεντρώθηκαν στο ΚΑΠΗ Αμφιλοχίας, συσκευασμένα τρόφιμα, νερά και χυμοί, φαρμακευτικό υλικό, είδη ατομικής υγιεινής κ.α. αποστάλθηκαν ήδη από χθες στο Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού, για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας που είδαν μέσα σε μια στιγμή να χάνονται τα σπίτια και οι περιουσίες τους.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε την μεταφορική εταιρεία «ICS Στάθης Παντιώρας»για την εταιρική κοινωνική ευθύνη που απέδειξε, αναλαμβάνοντας την δωρεάν μεταφορά των ειδών. 

 

***

Δρομολόγιο λεωφορείου για Παιδική Εξοχή Μπούκας

  

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παιδικής Εξοχής Μπούκας του Δήμου Αμφιλοχίας ενημερώνει ότι για την τέταρτη κατασκηνωτική περίοδο(για κορίτσια 6 έως 16 ετών με έναρξη στις 18Αυγούστου 2021), θα αναχωρήσει λεωφορείο από το Αγρίνιο την Τετάρτη 18Αυγούστου 2021 στις 06:30μπροστά από τον παλιό σταθμό των τραίνων.

Στο σημείο αναχώρησης θα παραβρίσκεται υπεύθυνος συνοδός για την τήρηση των υγειονομικών κανόνων κατά την επιβίβαση, μετακίνηση και αποβίβαση των κατασκηνωτών.

 

Η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική κατά την μετακίνηση των κατασκηνωτών.

 

Επιπλέον, υπενθυμίζουμε στους γονείς των κατασκηνωτών ότι τα παιδιά που θα φιλοξενηθούν στην κατασκήνωση, θα πρέπει πριν την προσέλευσή τους να έχουν ελεγχθεί για πυρετό ήκαι άλλα συμπτώματα τα οποία παραπέμπουν σε λοίμωξη σχετική μεCOVID-19.