«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Ξεκινάει στο Αγρίνιο σεμινάριο με θέμα "Ο ηθοποιός μπροστά απ' την κάμερα"

Ο σκηνοθέτης Γιώργος Λουριδάς μετά τον πρώτο κύκλο μαθημάτων που πραγματοποίησε στο Αγρίνιο "Πως φτιάχνεται μια ταινία απ' την αρχή μέχρι το τέλος" ξεκινά ένα νέο σεμινάριο στην πόλη.
Το θέμα αυτή την φορά είναι "Ο ηθοποιός μπροστά απ' την κάμερα". Ένα θέμα που δυστυχώς πολύ σπάνια διδάσκεται στην χώρα μας.
Το συγκεκριμένο σεμινάριο έχει...
πρακτικό χαρακτήρα. Θα διαρκέσει 2 μήνες (Σεπτέμβριο - Οκτώβριο) και θα ολοκληρωθεί σε 25 ώρες. Αφορά τους ηθοποιούς (ερασιτέχνες και επαγγελματίες, όλων των ηλικιών) που επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για την τέχνη της υποκριτικής και την συμπεριφορά του ηθοποιού μπροστά απ' την κάμερα.
Θα εξεταστούν τομείς του σινεμά που έχουν άμεση σύνδεση με τον ηθοποιό (διεύθυνση φωτογραφίας, σκηνογραφία, makeup).
Ο σκηνοθέτης θα δώσει υποκριτικά κλειδιά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν εύκολα από έναν ηθοποιό και θα αναλύσει ερμηνείες  γνωστών ηθοποιών από το Hollywood και το Ευρωπαϊκό σινεμά.
Το κόστος του σεμιναρίου είναι 50 € και δίνεται εφάπαξ για την κάλυψη της θέσης του υποψηφίου.

Όλοι οι συμμετέχοντες πέρα από τις βεβαιώσεις παρακολούθησης θα λάβουν υλικό για μελέτη, επαγγελματικές φωτογραφίες &video που θα προκύψουν από το σεμινάριο για να χτίσουν το portfolio τους.
Τηλ. Επικοινωνίας: 6942838569
ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSewekvm0kK2o-bOrB9PXygXKs7EFNMxGZM7YYWtM9fyyWlaWg/viewform
Η ταινία "Βρες Τα Φτερά Σου" που γυρίστηκε τον Ιούνιο, στα πλαίσια του προηγούμενου σεμιναρίου, αναμένεται να προβληθεί σύντομα στο Αγρίνιο σε ελεύθερη, ανοιχτή προβολή. Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση το προσεχές διάστημα.

Κ.Σ.