«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Ενημέρωση από το δήμο Αγρινίου

Δημοπρατείται το δεύτερο έργο της ΒΑΑ ύψους 1.200.000 ευρώ.


Με καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών την Δευτέρα 27-08-2018δημοπρατείται το έργο:«Εκσυγχρονισμός και επέκταση υποδομών συλλογής αστικών λυμάτων περιοχής Αγίας Βαρβάρας»προϋπολογισμού 1.200.000€που εντάσσεται στο πρόγραμμαΒιώσιμη Αστική Ανάπτυξη.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίουδήλωσε σχετικά: «Το Αγρίνιο προχωρά μπροστά με έργα και πράξεις. Ένα μεγάλο έργο, που δίνει λύση στα προβλήματα αποχέτευσης της περιοχής της Αγίας Βαρβάρας, μπαίνει σε διαδικασία δημοπράτησης.Το δίκτυο νέων αγωγών αστικών λυμάτων θα εκσυγχρονίσει  και...
θα συμπληρώσει το υφιστάμενο δίκτυο αποχέτευσης αναβαθμίζοντας μια μεγάλη περιοχή.
Είναι σίγουρο ότι, με αυτές τις παρεμβάσεις, βελτιώνεται η καθημερινότητα των πολιτών και αναβαθμίζεται το επίπεδο της ζωής τους. Μέχρι σήμερα, σε πολλές νεόδμητες οικοδομές της περιοχής, η διάθεση των λυμάτων γίνεται σε ιδιωτικές εγκαταστάσεις, άγνωστων κατασκευαστικών και λειτουργικών προδιαγραφών, με ότι αυτό συνεπάγεται για την υγεία και την αισθητική των κατοίκων.
Το έργο αυτό είναι το 2οέργο της ΒΑΑ που προχωρά μετά την δημοπράτηση του έργου«Αναβάθμιση του Επιχειρηματικού κέντρου στη Νοτιοανατολική είσοδο της πόλης»  προϋπολογισμού 4.800.000 €.Ο Δήμος Αγρινίου, με την κατάθεση ενός οραματικού σχεδίου, έχει ήδη εντάξει έργα ύψους 6.000.000 ευρώ από τα 20.980.000 ευρώ του συνολικού προγράμματος της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης.
Συνεχίζουμε το έργο μας κάνοντας πράξη όσα σχεδιάζουμε προς όφελος της κοινωνίας».     


               ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ  ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου


 Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου ενημερώνει ότι τροποποιήθηκε η υπ’ αρθμ.. ΥΠΕΝ/ΥΠΡΓ/7408/1228/08.02.2018 ΚΥΑ (ΦΕΚ 474/Β/14.2.2018) με νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση ΥΠΕΝ/ΥΠΡΓ/43213/6382/2018 (ΦΕΚ 2752/Β/10.07.2018) με την οποία ορίζεται οι καταναλωτές με χαμηλά εισοδήματα να είναι αποσυνδεδεμένοι  από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών, μέχρι και τις 30/06/2018, προκειμένου να δοθεί το εφάπαξ  ειδικό βοήθημα από την Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε  ΑΕ.
Οι προς εξέταση δικαιούχοι από την αρμόδια Επιτροπή για να υποβάλουν αίτηση πρέπει να πληρούν τα παρακάτω:
·         Η αποσύνδεση να έχει γίνει στην παροχή ρεύματος της κύριας κατοικίας τους
·         Εισοδηματικά και Περιουσιακά κριτήρια με βάση τους ορισμούς του άρθρου 2 της Γ.Δ.5οικ.2961-10/24.1.2017 απόφασης

Για την υποβολή των αιτημάτων σας και  περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Κέντρο Κοινότητας της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αγρινίου, Ε.Ο. Αγρινίου-Αντιρρίου 1, και στα τηλέφωνα:
26413/63457-63400.



                                                               Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
                                                                     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ
     ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

                                                                  ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 ***

 ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΡΟΝΟΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ


 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας  & Δημόσιας  Υγείας  του Δήμου   Αγρινίου   σας   ενημερώνουμε   ότι η καταβολή   στους    δικαιούχους των Προνοιακών  επιδομάτων  για το   δίμηνο   ΜΑΪΟΥ - ΙΟΥΝΙΟΥ 2018  θα αρχίσει τη  ΔΕΥΤΕΡΑ      16/07/2018.




                    
                                                                 Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

                                                                    ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ



Χρήστος Θηβαίος – Μαρία Παπαγεωργίου
ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΄΄ ΕΛΛΗΝΙΣ΄΄
ΏΡΑ 9,30 μ.μ

Ο σπουδαίος τραγουδοποιός Χρήστος Θηβαίος συναντά τη Μαρία Παπαγεωργίου, την πιο ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα εκπρόσωπο της νεότερης γενιάς, σε ένα πραγματικά κοινό πρόγραμμα με σκηνές από το παρελθόν και το μέλλον της προσωπικής τους διαδρομής.

Από τη μία, ο Χρήστος Θηβαίος με τον εξαιρετικό τελευταίο του δίσκο «Σιδερένιο νησί», χιλιάδες ώρες σκηνικής πτήσης και ρεπερτόριο αξιοζήλευτο κι από την άλλη, η Μαρία Παπαγεωργίου, το κορίτσι με την κόκκινη κιθάρα που συζητήθηκε για τις ξεχωριστές εμφανίσεις της, δημιουργούν ένα δυσεύρετο αισθητικό και συναισθηματικό περιβάλλον με καθαρό οξυγόνο που παράγεται από την Τέχνη τους και τον σεβασμό στον ακροατή.

Συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι οι επί χρόνια συνεργάτες τους Μάξιμος Δράκος - πιάνο, Σταύρος Ρουμελιώτης - κιθάρες, Καλλίστρατος Δρακόπουλος - τύμπανα, Ντίνος Μάνος - κοντραμπάσο.

Προπώληση: 10,-€
Ταμείο:          12,-€


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO






ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε

ότι η Θεατρική παράσταση

ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ

θα πραγματοποιηθεί στις

3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018