«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Ενημέρωση από το δήμο Αγρινίου

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ» προϋπολογισμού 300.000 €.

Στον  εκσυγχρονισμό  και την αναβάθμιση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού σε τοπικέςκοινότητεςπροχωρά ο Δήμος Αγρινίου.Πρόκειται για την υλοποίηση του έργου:«ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ &ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ/ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΠΑΛΑΙΩΝ & ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ & ΙΣΤΩΝ ΦΩΤΙΣΜΟΥ»προϋπολογισμού  300.000 €.
Η παρέμβαση αφορά την ολοκλήρωση-συμπλήρωση των δικτύων ηλεκτροφωτισμού στις οδούς:
Δυρού, Αεροδρομίου στην Τ.Κ. Δοκιμίου,  φωτισμού του Γηπέδου στην Τ.Κ. Δοκιμίου,στην Τ.Κ. Παντάνασσας και του Γηπέδου Μπάσκετ & Βόλεϊ στον εξωτερικό χώρο του Παπαστρατείου Εκπαιδευτηρίου.

Το έργο αναμένεται να αναβαθμίσει τις υποδομές και να βελτιώσει τις συνθήκες ηλεκτροφωτισμού σε σημαντικό τμήμα του Δήμου όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου:«Το έργο προδιαγράφει τον εκσυγχρονισμό του δημοτικού φωτισμού, όπως τον υπαγορεύουν οι σύγχρονες απαιτήσεις ποιότηταςκαι ασφάλειας με χρήση της νέας τεχνολογίας και ταυτόχρονηεξοικονόμηση πόρων. Καταφέραμε και σταδιακά  υλοποιούμε την μεγαλύτερη παρέμβαση που έχει γίνει στην πόλη για το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού.Καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια εξασφαλίζουμε πόρους για να υλοποιήσουμε έργα ουσίας.Βελτιώνουμε την εικόνα της περιοχής και ενδυναμώνουμε  το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, πεζών και οδηγών. Συνεχίζουμε ακούραστα την προσπάθειά μας για να αποδίδουμε στους πολίτες σημαντικά έργα».

                                                                            ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

***

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΟΔΟΥ ΜΠΑΙΜΠΑ

Εξαιτίας  της πολυπλοκότητας των εργασιών  θα  συνεχιστεί η διακοπή της κυκλοφορίας  στην οδό Μπαϊμπά  έως και την Τετάρτη 7 Αυγούστου.
Υπενθυμίζεται ότι οι εργασίες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του έργου "ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ  ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΓΡΙΒΑ" και η διακοπή της κυκλοφορίας αφορά:
1. την οδό Μπαϊμπά,  από το ύψος της οδού Π. Σούλου και
2. την οδό Κύπρου,  από το ύψος της οδού Ι. Σταΐκου.
Σημειώνουμε ότι στην οδό Π. Σούλου και στην οδό Ι. Σταΐκου η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά.
Παρακαλούμε τους πολίτες για την προσοχή και την κατανόηση τους.