«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

«ΕΦΑΓΑΝ» τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αιτ/νίας;

Τελικά το βαθύ ΠΑΣΟΚ στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μας, κατάφερε να υποχρεώσει σε παραίτηση τον Συμεών Γκοργκόλη μέχρι πρότινος διευθυντή Π.Ε. στη Αιτωλ/νίας, χωρίς να γνωρίζουμε εάν έγινε αποδεκτή από την Υπουργό παιδείας. 
Δάσκαλοι του νομού μας έλεγαν ότι αυτή η σκληρή κομματική ομάδα όλο αυτό τον καιρό δρούσε ως πέμπτη (5η) φάλαγγα, από την πρώτη ημέρα που είχε αναλάβει την διεύθυνση Π.Ε. ο συμπαθής Μάκης, αφού τον «πριόνιζαν» κανονικά!!!

Μετά από αυτό το «πραξικόπημα» φαίνεται καθαρά ότι οι κύκλοι αυτοί της ΠΑΣΚΕ, κάποιων πολιτικων κ.α. ποτέ δεν συγχώρησαν στον κ. Γκοργκόλη τα αυξημένα τυπικά (6 πανεπιστημιακοί τίτλοι)  και ουσιαστικά του προσόντα, την δημοκρατική του λειτουργία, την εκπαιδευτική και κοινωνική του αποδοχή, την προσφορά του στο ΚΕΚΕΚΑΜΕΑ, όπως και την αντίθεσή του σε καταργήσεις σχολείων στο νομό (δεν έκλεισε κανένα Νηπιαγωγείο και Δημοτικό).
Τελευταίες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι εάν σε περίπτωση γίνει αποδεκτή η παραίτηση του κ. Γκοργκόλη, θα ακολουθήσουν σωρηδόν παραιτήσεις στελεχών της εκπαίδευσης ακόμα και συνδικαλιστών του χώρου, όπου θα προκαλέσουν αίσθηση!
Ωραία παιδιά θα επαναφέρεται την διοίκηση της πρωτοβάθμιας στην εποχή του Τσιμπούρια και νυν εκκλησιαστικού επιτρόπου!!! Εύγε! το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ…