«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ «Κ»

«Κ» ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΚΑΨΑΛΗ 9 ΑΓΡΙΝΙΟ 30100 – Τηλ. επικ. 6936 423881 – 6974 838165
Αγρίνιο 4 Σεπτεμβρίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Το απόγευμα του Σαββάτου 3 Σεπτεμβρίου 2011 στην έδρα της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών Αγρινίου στο Αγρίνιο (Καψάλη 9) πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συνάντηση της ομάδας πρωτοβουλίας με την αποφασιστική συμμετοχή δημοτών της πόλης του Αγρινίου για την οριστική διατύπωση της ιδρυτικής διακήρυξης της Κίνησης των Ανεξάρτητων Πολιτών Αγρινίου, η οποία (περιληπτικά) στα 6 άρθρα που την αποτελούν αναφέρει:
Προοίμιο (άρθρο 1ο).  Γίνεται μια καταγραφή της σημερινής κατάστασης της χώρας και των αιτιών που οδήγησαν τα ιδρυτικά μέλη της «Κ» στην σύσταση της.
Η χώρα βρίσκεται σε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ και ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ κατοχή. Τα μεταπολιτευτικά κόμματα, που λειτούργησαν από το 1974 μέχρι και σήμερα, έχουν αποτύχει. Το λαϊκό μεταπολιτευτικό αίτημα για «ψωμί, παιδεία, ελευθερία», καλύφθηκε από έναν άμετρο δανεισμό. Χαρακτηριστικό γνώρισμα της μεταπολίτευσης ήταν ένα διπολικό καθεστωτικό σχήμα «που επιχείρησε να βολέψει ταυτόχρονα τους πάντες. Και τα αφεντικά και τους εργάτες, και τα “νέα τζάκια” του “μεγάλου Έλληνα τιμονιέρη” και τα συνδικάτα.
Η Ελλάδα σήμερα έχει μετατραπεί σε «πεδίο βολής» διεθνών οικονομικών συμφερόντων, που έχουν οδηγήσει τη χώρα στο τετελεσμένο της απεμπόλησης της εθνικής μας κυριαρχίας και τα λαϊκά στρώματα στην οικονομική εξαθλίωση τους με στόχο το πλήρες και οριστικό πλιάτσικο των πλουτοπαραγωγικών πόρων της χώρας. «Προωθείτε στη ελληνική...
Διαβάστε περισσότερα »
 newspressagrinio.blogspot.com