«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ - Ακτινοβόλησε το ελπιδοφόρο μήνυμα της "Λαϊκής Συσπείρωσης" που στηρίζει το ΚΚΕ (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Το ελπιδοφόρο μήνυμα της "Λαϊκής Συσπείρωσης", του συνδυασμού που στηρίζει το ΚΚΕ, ακτινοβόλησε από το κέντρο της Νίκαιας στην μαζικότατη συγκέντρωση που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στη πλατεία Δαβάκη (Περιβολάκι).

Η παρουσία  πλήθος κόσμου  από ανθρώπους όλων των ηλικιών δήλωσε ξεκάθαρα  πως στη  Κοκκινιά  που συμπλήρωσε φέτος 100 χρόνια ζωής, της προσφυγιάς, του Μπλόκου, που ξέρει να παλεύει και να νικά, ταιριάζει μόνο το κόκκινο της ελπίδας και του αγώνα. Και τέτοια θα είναι η επιλογή στις εκλογές στο Δήμο Νίκαιας -Ρέντη με την αποφασιστική ενίσχυση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που ξέρει να παλεύει και νικά μαζί με το λαό για τη ζωή και τις ανάγκες του. Για να πάει πολύ ψηλά στην Περιφέρεια και να γίνει ξανά διοίκηση στο δήμο σύμμαχος στο πλάι των εργαζομένων, των βιοπαλαιστών και της νεολαίας.

Στη συγκέντρωση χαιρετισμό απεύθυνε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Τόνισε πως «τώρα ήρθε η ώρα να πούμε φτάνει πια, δεν πάει άλλο! Ρίχνουμε το ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" σε όλες τις κάλπες την Κυριακή!» και υπογράμμισε ότι...

Η συνέχεια ΕΔΩ: www.902.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΥΓΑΝΕ

Δ. Κουτσούμπας: Η επίθεση στον Β. Τομπουλίδη δείχνει πόσο μας φοβούνται! (VIDEO)

21:3