«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ: Η μόνη ελπίδα για ειρήνη είναι να έχει ο Παλαιστινιακός λαός ελεύθερη πατρίδα

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ: Η μόνη ελπίδα για ειρήνη είναι να έχει ο Παλαιστινιακός λαός ελεύθερη πατρίδα

Η μόνη αχτίδα ελπίδας για την ειρήνη στην περιοχή είναι να δοθεί στον Παλαιστινιακό λαό το δικαίωμα να ζήσει στη δική του ελεύθερη πατρίδα όπως αυτή περιλαμβάνεται στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ, τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ και στην εκπομπή της «Prime» ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, ενώ επισήμανε πως...

όσοι ανακάλυψαν ότι τα προβλήματα ξεκίνησαν στις 7 Οκτώβρη δεν θέλουν να δουν το πρόβλημα του Παλαιστινιακού λαού, την κατοχή και τις δολοφονικές επιθέσεις για πάνω από 75 χρόνια.

Το «δικαίωμα της αυτοάμυνας του Ισραήλ είναι τα 1.900 νεκρά παιδιά και οι 5.000 νεκροί Παλαιστίνιοι» σημείωσε χαρακτηριστικά, σχολιάζοντας και τη θέση που πήραν η κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ στο πλευρό του κράτους του Ισραήλ.

Αναφέρθηκε στην εμπλοκή της Ελλάδας, με τη συμμετοχή τριών ελληνικών φρεγατών σε ΝΑΤΟικά σχήματα στην περιοχή, όπως και την ανάπτυξη αμερικανικών δυνάμεων στην Ελευσίνα. Σημείωσε πως η τεράστια συγκεντρωμένη δύναμη που βρίσκεται στην περιοχή ήδη πολεμάει με τα ηλεκτρονικά μέσα, τα ραντάρ, τη μεταφορά πληροφοριών, τονίζοντας πως η χώρα μας είναι εν δυνάμει συμμέτοχος σε αυτόν τον πόλεμο ή θα γίνει σύντομα, κάνοντας λόγο για τρομακτικό συμβάν.

 

ΚΚΕ - Τομεακή Οργάνωση Αιτωλοακαρνανίας