«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ»

Κατά την χθεσινή συνέλευση των μελών της αυτοδιοικητικής κίνησης ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ, και αφού εκτιμήθηκε η τρέχουσα συγκυρία, τα αντικειμενικά δεδομένα του νομικού πλαισίου των εκλογών, η δυνατότητα της συμμετοχής μας σ’ αυτές, αλλά και η δυναμική, που μπορεί να αναπτύξει η συνέλευση τις επόμενες μέρες, αποφάσισε να συμμετάσχει σ’ αυτές και να ξεκινήσει τις διαδικασίες της συγκρότησης του ψηφοδελτίου της.
Για τον τρόπο, που η συνέλευση αντιλαμβάνεται την συμμετοχή της στον προεκλογικό αγώνα, καθώς επίσης και για το πολιτικό πλαίσιο της δικής της παρουσίας, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου, τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Αποφασίστηκαν επίσης:

  1. Η παρουσία των μελών του την Τετάρτη 9 Απριλίου 2014 στο Δικαστικό Μέγαρο της πόλης του Μεσολογγίου στις 3:30 το μεσημέρι, για την αποτροπή του πλειστηριασμού της ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ τρίτεκνου συμπολίτη μας, η οποία έχει προγραμματιστεί εκείνη την μέρα και ώρα.
  2. Η συμμετοχή της συνέλευσης ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ στις συλλογικότητες, που στηρίζουν και πραγματοποιούν την πρώτη δημόσια δωρεάν προβολή του καινούργιου ντοκιμαντέρ των δημιουργών του Debtocracy και του Catastroika με τίτλο «ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε.»
  3. Η στήριξη και η συμμετοχή των μελών του την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014 στις 8:00 στην «ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ», που οργανώνουν στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου, οι συνελεύσεις των κινημάτων της αποτροπής των πλειστηριασμών, η ανοιχτή συνέλευση για την προστασία και αναζωογόνηση του Πάρκου, καθώς και τα κινήματα για την υπεράσπιση των κοινωνικών αγαθών στην πόλη (Ρεύμα και Νερό).
 
"ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ" ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ