«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθη 27χρονος στο Ευηνοχώρι για οπλοκατοχή
Συνελήφθη χθες (1-4-2014) πολύ αργά το βράδυ, στο Ευηνοχώρι Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 27 ετών σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα...
σε έρευνα που ενήργησαν οι Αστυνομικοί, στο όχημα του 27χρονου, βρήκαν και κατέσχεσαν ένα πιστολι αεροβόλο με γεμιστήρα, ένα μεταλλικό κουτί με 270 σφαιρίδια, ένα γκλοπ και ένα μαχαίρι μήκους 21 εκατοστών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου ενώ η προανάκριση ενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου.

Συνελήφθησαν δυο ακόμα άτομα στην Πάτρα για διακίνηση και κατοχή λαθραίων τσιγάρων
Κατασχέθηκαν 1.200 πακέτα
Συνελήφθησαν, χθες (1-4-2014) το πρωί, στην Πάτρα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 26 και 23 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση και κατοχή λαθραίων τσιγάρων.
Ειδικότερα στο πλαίσιο ερευνών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δυο δράστες, στην διασταύρωση των οδών Ναυαρίνου και Δημητρίου Υψυλάντου στην Πάτρα, να επιβαίνουν σε όχημα, το όποιο ακινητοποίησαν για έλεγχο.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο των δυο ημεδαπών οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν 1200 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, διαφόρων εταιριών, κανένα από τα οποία δεν έφερε την ενδεικτική ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.
Επίσης κατασχέθηκε το αυτοκίνητο των δυο δραστών ως μέσο διάπραξης αδικήματος.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ οι χαμένοι κρατικοί δασμοί από την ποσότητα τσιγάρων που κατασχεθήκαν αναλογούν στο χρηματικό πόσο των 3.709,47 ευρώ.