«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ: Όλες οι κυβερνήσεις έχουν συμβάλει στο νομοθετικό πλαίσιο που επιτρέπει την παρακολούθηση των πάντων (AUDIO)

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ

Όλες οι κυβερνήσεις έχουν συμβάλει στο νομοθετικό πλαίσιο που επιτρέπει την παρακολούθηση των πάντων

Στην κυνική ομολογία του νέου διοικητή της ΕΥΠ ότι «κανείς δεν εξαιρείται από τις παρακολουθήσεις» αναφέρθηκε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, Νίκος Παπαναστάσης, μιλώντας σήμερα στην «Φωνή της Ελλάδας».

Υπογράμμισε πως...

σε αυτό το νομοθετικό πλαίσιο που επιτρέπει κάτι τέτοιο, έχουν συμβάλει οι κυβερνήσεις της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, ανεξαρτήτως προσώπων.

Ο Ν. Παπαναστάσης επανέλαβε ότι το ΚΚΕ είναι σύμφωνο με την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, χωρίς να τρέφει ελπίδες ότι θα ρίξει άπλετο φως. Ανέφερε πως η Εξεταστική θα πρέπει να ασχοληθεί με τις υποκλοπές - παρακολουθήσεις του Ν. Ανδρουλακη, δημοσιογράφων και του τηλεφωνικού κέντρου της ΚΕ του ΚΚΕ, επισημαίνοντας πως η πρόταση της ΝΔ ρίχνει την «μπάλα στην κερκίδα».

Αναφέρθηκε επίσης στην ακρίβεια, τονίζοντας πως οι επιδοτήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα προέρχονται από χρήματα των εργαζομένων, τα οποία καταλήγουν στα ταμεία των ενεργειακών ομίλων.

 

ΚΚΕ - Τομεακή Οργάνωση Αιτωλοακαρνανίας