«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Στα μέτρα τους δεν χωράει η ζωή μας!

Ένας οικοδόμος…γράφει:

Συνάδελφοι οικοδόμοι.
Στις εκλογές, το σωματείο οικοδόμων  Αγρινίου πήγαμε πολύ καλά και ας ήταν λίγο δύσκολες οι συνθήκες. Δώσαμε τη μάχη όλοι μας οι οικοδόμοι για το καλύτερο αποτέλεσμα και το πετύχαμε..
Τώρα το σωματείο μας είναι το μόνο…αποκούμπι που έχει μείνει στους οικοδόμους στο Αγρίνιο. Εμείς θα υπερασπίσουμε από εδώ τα συμφέροντα τους, τη δουλειά τους ακόμη και τη ζωή τους.
Τώρα όμως θέλουμε συσπείρωση δυνατή, από το σωματείο μας, ώστε να οργανωθεί αγώνας αντίστασης και όλοι μαζί να διεκδικήσουμε και να πάρουμε πίσω όσα έχουμε χάσει...
Το σωματείο δεν είναι μόνο του!
Δεν είμαστε μόνοι μας.. έχουμε το ΠΑΜΕ, που είναι η πιο ταξική, η πιο πρωτοπόρα έκφραση της εργατικής τάξης στην εποχή μας και μας δείχνει ξεκάθαρα, ποιος είναι δίπλα στους εργάτες, αλλά και ταυτόχρονα μας δείχνει το δρόμο της ανατροπής, στα τόσα που έχουμε.
Διαθέτουμε αποθέματα.. να πω εδώ υπάρχει πείρα και εμπειρία, μόνο δύναμη πολύ χρειαζόμαστε στις δύσκολες μέρες μας.
Όλοι οι οικοδόμοι που μας ψήφησαν, σε αυτές τις δύσκολες μέρες έδειξαν το δρόμο της ανυπακοής ..
Εμείς από εδώ τώρα, θα παλέψουμε ασυμβίβαστα, για όλα τα δικά μας προβλήματα. Η ενότητα μας, μας δίνει δύναμη και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο και θα συνεχίσουμε με συνέπεια δίπλα και πάντα στον οικοδόμο.
Να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μας, μέσα από εδώ, από σένα, για την πλήρη στήριξη στο σωματείο μας.
Το Σωματείο Οικοδόμων Αγρινίου θα τα πει σύντομα στους δρόμους, γιατί εκεί κρίνεται η ζωή όλων μας και γιατί στα μέτρα τους δεν χωράει η ζωή μας!
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία…
Καλή χρονιά εύχομαι.!!
Με νέους αγώνες…

Ένας οικοδόμος