«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 23 Μαΐου 2009

Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ στη Β΄ ΕΘΝΙΚΗ!!!

Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 της Ρόδου, σε αγώνα μπαράζ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης που έγινε σήμερα στις 17:15 (άρχισε με 15΄καθυστέρηση, λόγω μικρής έκτασης πυρκαγιάς από φωτοβολίδα στο χώρο του γηπέδου) και να προβιβαστεί στην Β' Εθνική κατηγορία!!!
Η Ρόδος κέρδισε πέναλτι στο 5ο λεπτό του παιχνιδιού ο Ρόμαντσουκ ανέλαβε την εκτέλεση, νίκησε τον Μπαμπανιώτη και έκανε το 1-0!
Ο Παναιτωλικός στο 83΄μετά από συνεχή πίεση κατάφερε να ισοφαρίσει, ο Καραμαλίκης πλάσαρε και 1-1 για τα καναρίνια!
Η μεγάλη ανατροπή έγινε στις καθυστερήσεις, ο Παλαιολόγος με θαυμάσια καρφωτή κεφαλιά, μετά από σέντρα του Ζορμπά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παναγιωτόπουλου και έδωσε την μεγάλη νίκη-άνοδο στον Παναιτωλικό με 2-1!!!
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουκουλάκης Μ. (ΣΔΠ Ηρακλείου)

ΡΟΔΟΣ: (Δημήτρης Σπανός): Παναγιωτόπουλος, Μερεσιώτης (62' Αντωνίου), Μαλλιάκας, Πελέκης, Χαλούλος, Παπαδόπουλος, Ζαχαράτος, Γκιγκάνι, Λιοσάτος, Ρόμαντσουκ (68' Μαϊλης), Τριχιάς.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: (Βασίλης Νταλαπέρας): Μπαμπανιώτης, Μπακάκης (70' Χαραλαμπάκης), Θεοδοσιάδης, Παλαιολόγος, Νάιντος (77' Ζουρούδης), Μπελεβώνης (55' Ζορμπάς), Δέντσας, Μουμίν, Παπαποστόλου, Ντελγκάδο, Καραμαλίκης.