«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ - ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ Ως εδώ! Σπάμε τον φόβο στην πράξη! Παίρνουμε τη ζωή στα χέρια μας!

Με εκατοντάδες εξορμήσεις, περιοδείες, συζητήσεις και παρεμβάσεις, οι Οργανώσεις της ΚΝΕ σε όλη την Ελλάδα οργανώνουν μια πολύμορφη δραστηριότητα, απευθύνοντας κάλεσμα προς όλους τους νέους και τις νέες να δυναμώσουν την πάλη για την υπεράσπιση της ζωής τους.

Η ανακοίνωση της ΚΝΕ (δείτε τη και στα συνημμένα) αναφέρει:

«Σπάμε τον φόβο στην πράξη!

Παίρνουμε τη ζωή στα χέρια μας.

Το ποτάμι της οργής ξεχειλίζει! Η εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης πυροδοτεί την αγανάκτηση και τον θυμό της νέας γενιάς! Οι συνεχείς και κλιμακούμενες κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα: ΩΣ ΕΔΩ!

Δεν μπορούμε ν' ανασάνουμε!

Η ζωή μας τα τελευταία χρόνια, με όλες τις κυβερνήσεις, έχει συνδυαστεί με κρίσεις, μνημόνια, αντιλαϊκά και αντιεκπαιδευτικά μέτρα, εργασιακή ζούγκλα, ένταση της καταστολής και του αυταρχισμού, βαθύτερη εμπλοκή στους δολοφονικούς σχεδιασμούς ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ, κολαστήρια-αποθήκες ψυχών, τύπου "Μόρια"!

Σήμερα, 1 χρόνο από την έναρξη της πανδημίας, όσα ζούμε, με τον εγκλεισμό, την κατάρρευση του δημοσίου συστήματος Υγείας, τα κλειστά σχολεία και Πανεπιστήμια, τον περιορισμό των δικαιωμάτων μας, τον αποκλεισμό μας από τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, μας πνίγουν ακόμα περισσότερο!

Σε όλο τον κόσμο αποδεικνύεται καθημερινά ότι ο καπιταλισμός είναι ο ιός!

Η συνέχεια ΕΔΩ: www.902.gr

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ

Δεν θα καταφέρετε να κλείσετε το στόμα του λαού - Δεν υπάρχει ομοψυχία με το άδικο (VIDEO)

 https://www.902.gr/eidisi/voyli/253428/den-tha-kataferete-na-kleisete-stoma-toy-laoy-den-yparhei-omopsyhia-me-adiko