«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος 22χρονου αλλοδαπού στον Πύργο

Συνελήφθησαν τρείς ημεδαποί ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός ακόμη συνεργού τους που αναζητείται

Οι δράστες αφαίρεσαν από τον αλλοδαπό με την άσκηση σωματικής βίας το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου ληστεία που έλαβε χώρα στις 23 -10-2015 στο Πύργο, σε βάρος  22χρονου υπηκόου Αλβανίας.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν...
χθες (24-10-2015) το μεσημέρι, στο Πύργο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, τρείς ημεδαποί άνδρες ηλικίας 20,16 και 13 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία.

Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει και ένας 46χρονος ημεδαπός, συνεργός των δραστών, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

Ειδικότερα, οι δράστες στις (23-10-2015) το απόγευμα, στον Πύργο ενεργώντας από κοινού και  ασκώντας σωματική βία στον 22χρονο, τη στιγμή που ο τελευταίος κινούνταν πεζός, αφαίρεσαν από την κατοχή του το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δραστών και η συμμετοχή τους στη ληστεία, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών από αυτούς.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.