«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Πάτρα

Κατασχέθηκαν 46 ναρκωτικά χάπια.

1. Συνεληφθη πριν τρεις μέρες (26-11-2011) το πρωί στη Πάτρα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα ηλικίας 35ετων, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (φαρμακευτικά δισκία).

Ειδικότερα σε έλεγχο που ενηργησαν οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών στην 35χρονη, βρήκαν... και κατέσχεσαν εικοσιοκτώ φαρμακευτικά δισκία Hipnosedon και δεκατέσσερα φαρμακευτικά δισκία Vulbegal.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.


2. Συνελήφθη χθες (28-11-2011) το απόγευμα στη Πάτρα, από Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, ένας αλλοδαπός υπήκοος Αφγανιστάν, ηλικίας 16 ετών, και σχηματίστηκε δικογραφία για αντίσταση σε βάρος Αστυνομικών και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (φαρμακευτικά δισκία).

Ειδικότερα ο 16χρονος όταν αντιλήφθηκε την πρόθεση των αστυνομικών να τον ελέγξουν, έκρυψε ένα νάιλον σακουλάκι που περιείχε τέσσερα φαρμακευτικά δισκία στις πτυχές του κορμού ενός φοίνικα και απωθώντας βίαια τους αστυνομικούς επιχείρησε να διαφύγει.

Στη κατοχή του 16χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 85 ευρώ καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο με κάρτα sim το οποίο χρησιμοποιούσε στη διακίνηση των ναρκωτικών.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 16χρονου θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πατρών.