«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 26 Απριλίου 2009

ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ-ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 2-1!

ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ! ΟΙ ΘΡΥΛΙΚΟΙ ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ ΠΕΤΑΝΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ !!!
Γήπεδο Καινούργιου Κυριακή 26 Απρίλη 2009 ( 05:30μ.μ.) Α΄ ΕΠΣΝΑ
Σ’ ένα δύσκολο ποδοσφαιρικό παιχνίδι, λόγω της κρισιμότητάς του (τρίτο μπαράζ), η ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ κέρδισε τον ΟΜΗΡΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ σκορ 2-1!!!
Και παρέμεινε στην Α΄ ΕΠΣΝΑ!!!
Παιχνίδι με διαρκή αγωνία, με συνεχόμενες φάσεις και ένταση!!
Η ΔΟΞΑ βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 10΄λεπτό, όμως μπόρεσε και έκανε « την μεγάλη ανατροπή»!!! για να κερδίσει τελικά με σκορ 2-1!!!
Και να παραμείνει στην Α΄ κατηγορία!!!
Φάσεις του αγώνα:
10΄ Η πρώτη καλή επίθεση για τον Όμηρο! Ο Σ. Κούσουλας βγαίνει τετ-α-τετ με τον Καπνιά που τον πλασάρει γκολ και 0-1!
13΄Φάουλ έξω απ’ την περιοχή για τη Δόξα, με τον Μ. Ασημακόπουλο, που σεντράρει για τον Κορδάτο, αλλά αυτός δε θα βρει την μπάλα που θα καταλήξει άουτ!
28΄Δυνατό σουτ του Χ. Κωνσταντίνου από πλάγια αριστερή θέση, η μπάλα στην απέναντι γωνία του Βασκαντήρα και ισοφάριση για τη Δόξα 1-1!
Εναλλασσόμενες επιθέσεις και από τις δύο ομάδες, στο δεύτερο ημίχρονο, που η Δόξα έδειξε πως ήταν κυρίαρχη του παιχνιδιού!
82΄ Ο Δ. Δάρλας με ένα υπέροχο σουτ!!! από θέση έξω αριστερά, περνάει την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα του Όμηρου γκολ! και βάζει τη Δόξα μπροστά στο σκορ 2-1!!!. Εδώ ουσιαστικά τελείωσε η υπόθεση παραμονής της Δόξας!
90+ Δυνατό σουτ του Σ. Κούσουλα, έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ!
Κίτρινες κάρτες: Α. Κορδάτος, Γ. Ασημακόπουλος, Χ. Μπλάνης, Σ. Βασιλείου, Κ. Τσοπλάκος (Για τη Δόξα) και Φ. Κονδραλής, Σ. Μπούσγος, Γ. Κούσουλας, Δ. Τσιφοπανόπουλος, Β. Ξάνθης (Για τον Όμηρο).
Διαιτητής: Βασίλειος Λιόνας, Α΄επόπτης: Δημήτρης Ασημάκης, Β΄επόπτης: Ιωάννης Κατσαούνης
ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ (Μ. Ιωαννίδης) Κ. Καπνιάς, Β. Μπουρλιάσκος, Χ. Κωνσταντίνου, Σ. Κόκκαλης, Σ. Δάρλας, Δ. Τζωρτζόπουλος, (Α. Λαυράνος) Γ. Ασημακόπουλος, Α. Κορδάτος, Δ. Δάρλας, Χ. Μπλάνης, (Γ. Κόκκαλης) Κ. Τσοπλάκος (Σ. Βασιλείου) και αναπληρωματικοί: Γ. Κόκκαλης, Ν. Αλτζερίνης, Α. Λαυράνος, Γ. Λαζούρας, Χ. Μαμασούλας, Ι. Ξηροκώστας, Σ. Βασιλείου.
ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Δ. Θεοδοσίου) Α. Βασκαντήρας, Φ. Κονδραλής, Χ. Κάκκος, Γ. Κάκκος, Σ. Μπούσγος, Γ. Κούσουλας, Σ. Κούσουλας, Γ. Διονάτος, Φ. Παπανικολάου, Κ. Κούστας, Δ. Τσιφοπανόπουλος και αναπληρωματικοί: Δ. Καρατζογιάννης, Κ. Κονδραλής, Φ. Κάκκος, Λ. Κούστας, Δ. Παραμπατής, Β. Ξάνθης, Ι. Καρατζογιάννης.
Διαιτητής: Βασίλειος Λιόνας, Α΄ επόπτης: Δημήτρης Ασημάκης, Β΄ επόπτης: Ιωάννης Κατσαούνης
Δήλωση του προπονητή της Δόξας Μ. Ιωαννίδη: Ένα μεγάλο ευχαριστώ! σε όλα τα παιδιά, που ήταν κοντά στην ομάδα ακόμα και σε αυτά που για κάποιους λόγους, αναγκάστηκαν να σταματήσουν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ! στη διοίκηση, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Εύχομαι σε αυτήν την ομάδα, να βρει το δρόμο που πρέπει, γιατί κακά τα ψέματα, η ιστορία της δεν είναι η εικόνα που είχε τον τελευταίο καιρό. Περάσαμε δια πυρός και σιδήρου, μέσα από δύσκολες καταστάσεις, αλλά μέσα από συζητήσεις και από την πολύ καλή συνεργασία που είχα με τα παιδιά και τη διοίκηση, καταφέραμε να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Θέλω επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ! στον κόσμο, που από την ημέρα που ήρθα στην ομάδα την στήριξε και ήταν πάντα κοντά μας. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω, τον πρόεδρο και τα μέλη της διοίκησης, γιατί μου δώσανε τη χαρά να ασχοληθώ με αυτό που αγαπάω πάρα πολύ. Γιατί μην ξεχνάμε, οτι καθετί, με το οποίο ασχολείσαι στη ζωή, είναι ένα κοινωνικό έργο.
Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους.
Δήλωση του ποδοσφαιριστή της Δόξας, Δημήτρη Δάρλα: Ο σημερινός αγώνας !ήταν σκοπός για μας να παραμείνουμε κατηγορία. Πήραμε το θετικό αποτέλεσμα! Μείναμε! Γι’ αυτό παλεύαμε όλη τη χρονιά! Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και πιστεύω να τον ευχαριστήσαμε. Οι παράγοντες φέτος λίγο – πολύ, ήταν απών απ’ την ομάδα! Αλλά τι να κάνουμε; αφού καταφέραμε να μείνουμε! Τέλος καλό, όλα καλά!!!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Δημήτρης Ντόκας - Χρήστος Βάρσος