prototypia
"ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ" * ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ * ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019
Γιατί το καρβουνιασμένο φαγητό (κρέας, ψωμί, ψάρια) αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου; Μέτρα προφύλαξης
της Αγγελικής Μήλιου, βιολόγου,
medlabnews.gr
Τα καμένα κρέατα, παρόλο που δεν έχουν υψηλή συγκέντρωση σε υδατάνθρακες, είναι επικίνδυνα για την υγεία…
Η συνέχεια ΕΔΩ: https://medlabgr.blogspot.com
‹
›
Αρχική σελίδα
Προβολή έκδοσης ιστού